ANDERE INFRASTRUCTUURWERKEN

ANDERE INFRASTRUCTUURWERKEN

IMG_1870
IMG_1869

Onze expertise stopt niet bij wegenbouw- en rioleringswerken. Neen! Ambaro is ook specialist wat betreft alles wat te maken heeft met water- en waterbouwkundige werken. Ook hier is geen werk ons te groot, geen werk ons te klein.

Ambaro is daarnaast perfect uitgerust om infrastructuurprojecten in hun totaliteit te realiseren. Met meer dan 50 jaar ervaring op de teller vindt Ambaro snel de oplossing om uw project of infrastructuurprobleem op te lossen. Met 50 gemotiveerde personeelsleden, die het familiebedrijf uitzonderlijk trouw zijn, heeft Ambaro een rijk palet aan deskundigheid en ervaring. Geen opdracht is te moeilijk. Voor elke vraag vinden wij samen met u het antwoord.

In een tijdsklimaat waar de milieunormen steeds strenger worden, moet ook een aannemer mee vooruit. Ambaro is zich hier van bewust en denkt constant aan nieuwe werkmethodes, nieuwe manieren om het werk te optimaliseren. En daarbij kunnen ook milieutechnische werken niet uit het oog verloren worden. Ambaro heeft doorheen de jaren een grote expertise opgebouwd inzake het behandelen en stabiliseren van gronden, en houdt daarbij steeds de nieuwe richtlijnen inzake milieu en omgeving nauwgezet in de gaten.

Ook burgerlijke bouwprojecten voert Ambaro uit. Meestal worden deze gekoppeld aan rioleringswerkzaamheden. De bouw van pompkelders, overstortplaatsen en zelfs waterzuiveringsinstallaties zijn opdrachten die Ambaro regelmatig uitvoert.